Zoeken naar zijn zoek

Uw zoekactie voor zijn zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Stefje 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere man gezocht
Hallo, Ik zoek een oude man die graag jonger heeft en mij klaar wil trekken regio gent, buiten in de natuur. Met de ballen spelen en mij doen spuiten als ik volledig bloot en heet sta. Liefts 60+ Tot heel snel vandaag?  
gisteren
Jarno 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Op zoek naar Marc
Hoi, ik ben op zoek naar Marc, onderdanige man die ik mocht domineren. Ik had een aantal zeer leuke contacten met hem bij mij thuis in Berlare maar door ziekte en verhuis is het contact weggevallen. Nu ik opnieuw in de streek woon had ik graag terug contact gehad. Als je dit leest neem aub contact  
gisteren
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik zoek man 50+ dat me nu kan ontvangen en verwennen.
Hey, ik ben een man van 35, verzorgd en hygiënisch. Ik zoek een man die me nu kan ontvangen en uitgebreid met de nodige tijd kan verwennen. Ik ben normaal gebouwd en heb een bruin kleurtje :). Liefst omgeving Aalst, … Het is voor nu :)  
gisteren
top 37 jaar West-Vlaanderen - Staden
Ik zoek bottom
Hey, ik ben 37j 179/77 penis besneden Ik zoek bottom onbehaard zonder baard om mijn lul te zuigen ka ik ontvangen  
gisteren
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Wie komt straks ?
Zoek een jongen die bereid is me te komen pijpen en rimmen. Niet enkel pijpen dus. Graag je stats en een beschrijving wat je wil doen en een foto. Tot straks ? X .  
gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor nu
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
gisteren
Rik 54 jaar Limburg - Genk
Iemand ?
Verzorgde man van 54 zonder enige ervaring maar met een saai sexleven is op zoek naar wat stijlvolle spanning in zijn leven, wie heeft voorstellen of ideën? Koppel mag ook zeker reageren, groetjes.  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
ik zoek
voor later deze avond een lekkere trio bi mannen gay koppels alles welkom ik verwen jullie graag vooral wil ik zeer graag lekker pijpen terwijl de andere men kontje heerlijk vult met zen pik om de beurten mogelijk liefst beiden klaarkomen op men gezicht en mond ik lik en zuig verder proper kan zelf NIET ontvangen hopelijk jullie wel steeds reageren met stats en foto van beiden dit is ernstige adv dus fakers rot op geen single dates enkel trio tenzij.....  

ik zoek
gisteren
Jonas 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek senior
Hey Zin nu in senior  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10